Matkat


 

01.05 – 09.05.2020 OPINTOMATKA APOSTOLIEN SEURASSA

JERUSALEM, HADEIRA
Matkanjohtaja: Ilkka Puhakka 040 5262708 ilkka.puhakka@gmail.com
Ville Pitkänen 045 2599976 ville.pitkanen@netikka.fi

Lue lisää


 

01.06 – 09.06.2020 PERHE/ KESÄMATKA JEESUKSEN JALANJÄLJISSÄ

JERUSALEM, GALILEA
Matkanjohtaja: Ilkka Puhakka 040 5262708 ilkka.puhakka@gmail.com ja Ossi Mäki-Reini

Lue lisää


 

28.10 – 07.11.2020 JEESUKSEN JALANJÄLJISSÄ

HADERA, GALILEA, KUOLUTMERI, JERUSALEM
Matkanjohtajat: Ilkka Puhakka ilkka.puhakka@gmail.com
Ville Pitkänen ville.pitkanen@netikka.fi

Lue lisää

MATKANVETÄJIEN ESITTELY


Ilkka Puhakka

Evankelista – raamatunopettaja
Ilkka on kokenut Israelin-kävijä ja opettaja, joka vie kuulijansa aikamatkalle kuulemaan, näkemään ja kokemuksellisesti aistimaan Jeesuksen opetukset niiden ihmisten silmin ja korvin, jotka olivat läsnä Jeesuksen elämässä. Kuulivat häntä. Elivät hänen kanssaan. Näin on mahdollista löytää se kirkkain ja kallein helmi, mikä Jeesukseen ja hänen opetuksiinsa liittyi, ja tuoda se nykyarkeen rikkaudeksi ja elämän lähteeksi!

VILLE PITKÄNEN

Poliisi – pastori
Ville osaa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla tuoda esille Raamatun tapahtumien taustoja, historiaa, kulttuurihistoriaa. Hänen opetuksessaan yksittäiset tapahtumat liittyvät notkeasti Raamatun kokonaisuuteen ja antavat kuulijalle mahdollisuuden ”nähdä” tapahtumat, opetukset, puheet siinä yhteydessä, missä alkuperäiset kuulijat ne näkivät ja kokivat

RUUT BEN YOSEF

Israelinsuomalainen matkaopas ja Sarigim King’s Kids Jerusalemin toiminnanjohtaja.
Ruut on asiantunteva ja raikkaan persoonallinen opas, jonka johdattamana kuljemme niin Jerusalemin kadut, pyhät paikat kuin tunnelit ja kaivannot. Ja pääsemme aitoperäisiin Jeesuksen elämään liittyviin kohteisiin, jotka usein sijaitsevat useita metrejä nykyisen Jerusalemin kaupungin alla. Lisäksi liikumme hänen kanssaan erämaassa, lähteillä, metsissä ja järvillä. Ruut on innostunut ja asiaansa perehtynyt opas. Lisäksi hänellä on King’s Kidsien kautta hyvät yhteydet niin messiaanisiin juutalaisiin kuin arabikristittyihin. Nämä kontaktit ovat myös matkamme rikkautena. Emme tutustu vain ”kuolleisiin kiviin”, jotka kertovat omaa vankkaa historian kieltään, vaan tutustumme myös nykyajan ”eläviin kiviin”, ihmisiin, jotka ovat todistuksena Jeesuksen rakkaudesta!
Ilkkaa, Villeä ja Ruutia yhdistää myös yhteinen vahva huumorintaju, joka kirkkaana raikuu Ruutin raikkaassa naurussa!

EVE & OSSI

Lauluduo Eve & Ossi – Eveliina ja Ossi Mäki-Reini – on Perhe/ Kesämatka Jeesuken jalanjäljissä musiikista vastaava pariskunta. He ovat nousseet Suomi-gospelin kirkkaimpaan kärkeen herkän kauniilla ja puhuttelevilla lauluillaan. Sen lisäksi että tällä matkalla saa nauttia heidän esityksistään, he palvelevat myös yhteislaulattajina koko reissun ajan.

VIDEOT